LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

2 Temmuz 2009 Perşembe

Bilek Kesenler Filmini Bedava Izle

Bilek Kesenler İzle, Onlıne Full.

imdb puanı :
7.5

SinePuan: 8.7

Yapım :2006, ABD

Tür :Romantik

Yönetmen :Goran Dukic

Senaryo :Goran Dukic, Etgar Keret

Oyuncular :John Hawkes, Will Arnett, Leslie Bibb, Patrick Fugit, Tom Waits, Shannyn Sossamon, Shea Whigham, Cameron Bowen

Görüntü Yönetmeni :Vanja Cernjul

Müzik :Bobby Johnston


Filmin Konusu : Ölüm sonrası bir dünyadır burası; tuhaftır, gerçek yaşam kadar acımasızdır; hatta belki de daha fazla... Acılarsa yok olmamıştır. Ama yine de Zia için bir umut vardır. Çünkü ilginç bir şekilde Desiree'nin de intihar ettiğini öğrenmiştir. Tanıştığı bir rock şarkıcısı ve ısrarla bir yanlışlık sonucu orda olduğunu savunan bir otostopçu ile Desiree'nin peşine düşer. Barlarında sadece intihar etmiş elemanları olan Nirvana ve Joy Division gibi grupların şarkılarının çalındığı bu garip dünyanın kasvetli atmosferinde, tuhaf bir yolculuğa çıkarlar.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain