LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

12 Temmuz 2009 Pazar

Largo Winch Filmini Netten Indirmeden Izle


Image Hosted by ImageShack.us



Largo Winch



Tür : Macera / Gerilim

Gösterim Tarihi : 23 Ocak 2009

Yönetmen : Jérôme Salle

Senaryo : Julien Rappeneau , Jérôme Salle , Philippe Francq (Kitap) , Jean Van Hamme

Görüntü Yönetmeni : Denis Rouden

Yapım : 2008, Fransa , 108 dk.

Oyuncular:Tomer Sisley (Largo Winch) , Kristin Scott Thomas (Ann Ferguson) , Miki Manojlovic ( Nerio Winch) , Mélanie Thierry (Léa / Naomi) , Gilbert Melki (Freddy) , Karel Roden (Mikhail Korsky)






Zengin iş adamı Nerio Winch’in ölümünden sonra tek başına yarattığı krallığında iktidar savaşı başlar. Fakat yönetim kurulunun bilmediği, Winch’in herkesten gizlediği bir oğlu olduğudur.

Maceraperest, asi ve savaşçı biri olan Largo, babasının şüpheli ölümünü araştırmak ve şirketin iktidarına geçmek için mücadeleye başlar.

Dur duraksız takip ve dövüş sahneleriyle dolu film, Akdeniz ve Hong Kong’da geçiyor. Largo Winch , dünyaca üne sahip çizgi romanın ilk sinema uyarlaması





0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain