LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

20 Şubat 2011 Pazar

Kurtlar Vadisi Filistin - 2010 Full Seyret


Yapım: 2010 ~ Türkiye
Tür: Aksiyon , Politik
Seslendirenler: Umut Tabak
Yönetmen: Zübeyr Şaşmaz
Senaryo: Raci Şaşmaz , Bahadır Özdener , Cüneyt Aysan
Yapımcı: Necati Şaşmaz , Raci Şaşmaz , Zübeyr Şaşmaz
Görüntü Yönetmeni: Selahattin Sancaklı
Görüntü Yönetmeni: Kalan Müzik
Filmin Websitesi: http://www.kurtlarvadisifilistin.com/
Süre: 1 saat 50 dk
Gösterim Tarihi: 28 Ocak 2011 (Türkiye)
Oyuncular: Necati Şaşmaz , Erdal Beşikçioğlu , Gürkan Uygun , Nur Aysan , Kenan Çoban

Konusu

Gazze’ye insani yardım malzemeleri götürmeye çalışan gemilere yapılan kanlı baskın üzerine Polat Alemdar ve arkadaşları Filistin’e gitmiştir. Yapılacaklar bellidir: Bu baskının askeri planlayıcısı ve yürütücüsü olan İsrailli komutan ele geçirilmelidir.

Filistinlilerle kurulan ilk temaslar sayesinde hedefine adım adım yaklaşmaya çalışan Polat Alemdar’ı bazı sürprizler beklemektedir. Hedeflerindeki kişi olan Moşe Ben Eliezer’in kural tanımaz gaddarlığı ve teknolojik imkânları işleri zorlaştırmaktadır. Polat, Moşe’ye ulaşmaya çalışırken, Filistin’de masum insanların nasıl öldürüldüklerini görür. Moşe, köyleri yıkmakta, çocukları öldürmekte ve Polat’a yardım eden herkesi hapse atmaktadır. Ancak teknolojik imkânlar ve kural tanımazlık, Moşe’yi kurtarmaya yetmeyecektir.










Alternatif 2

Tıkla izle

Alternatif 3 Div-x

Tıkla izle

Alternatif 4

Tıkla izle

Alternatif 5 Div-x

Tıkla izle

Alternatif 6 Div-x

Tıkla izle

0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain