LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

11 Temmuz 2009 Cumartesi

Zift Filmini Netten Indirmeden Izle


Image Hosted by ImageShack.us,



Tür : Dram / Suç

Yönetmen : Javor Gardev

Senaryo : Vladislav Todorov , Vladislav Todorov (Kitap)

Görüntü Yönetmeni : Emil Hristow

Müzik : Kalin Nikolov

Yapım : 2008, Bulgaristan , 92 dk.



Oyuncular



Zahary Baharov (Moth) , Tanya Ilieva (Ada) , Vladimir Penev (Slug)





yanlış hüküm giyerek 20 yıla mahkum olduğu hapisten çıktıktan sonra kendini tamamen yabancı bir dünyada bulur. Hapse girdikten hemen sonra 1944′te Bulgaristan’da Komunist rejim yönetimi ele geçirmiştir.



Kendini komunist Sofia’nın sokaklarında bulan “Güve”, bir gece içinde doktorlardan ajanlara, serserilere ve mezar kazıcılara kadar pek çok kişinin dahil olduğu olaylara bulaşacaktır.



Sofia Uluslararası Film Festivali’nde en iyi film ödülüne ulaşmış neo-noir öğeler taşıyan Zift, Bulgaristan’ın adayı olarak Oscar yarışına gönderilmişti.





0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain