LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

10 Temmuz 2009 Cuma

Avast! Home Edition Programini indir


Sürüm : 4.8.1335
Boyut : 33.4 Mb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Türkçe
İşletim Sistemi : Windows (Tümü)
Üretici Firma : ALWIL Software
Eklenme Tarihi : 16-02-2009 (bosluk)
Virüs Kontrolü : Tarandı, Temiz (detay)


Tanıtım:

Programın ayrıntılı kullanım videoları için lütfen tıklayınız

Ev kullanıcıları için ücretsiz bir antivirüs yazılımı olan Avast! Home Edition ile sisteminizi virüs saldırılarından, solucan ve truva atlarından koruyabilirsiniz. Program kolay kullanılabilir bir arayüz, gerçek zamanlı koruma, e-posta koruması, otomatik güncelleme gibi özelliklere sahip. Yeni sürümde ICQ, mIRC ve Kazaa programlarından gelen dosyalar arasında da koruma sağlayabiliyor. Üstelik Windows XP Service Pack 2 Güvenlik Merkezi ile de uyumludur.

Ev Kullanımı için avast demo modunda kurulumdan sonra 60 gün çalışır.

Ev kullanıcıları, programın çalışabilmesi için kayıt formunu doldurup E-Posta adreslerine gelecek olan lisans numarası ile programı 1 yıl kullanabilirler.
Bir yıl sonra tekrar kayıt olmanız gerekmektedir


»»» Programı innDir «««

0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain