LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

8 Ağustos 2009 Cumartesi

Hattı’n Sonu Filmini Netten Bedava Izle


IMDb:6,1
Boyut : 898 MiB
Süre: 1 saat 34 Dakika
Tür : Gerilim
Konusu: Akıl hastanesinde çalışan karen adında bir hemşire ve gelişen olaylar..









7 Ağustos 2009 Cuma

Streets Of Blood Filmini Netten Full Izle


Yönetmen: Charles Winkler
Senaryo : Eugene Hess
Yapım: 2009, ABD
Yapımcı : Randall Emmett, George Furla, Michael P. Flannigan
Müzik : Stephen Endelman
Süre : 01:34:55
Oyuncular: Jose Pablo Cantillo, Sharon Stone, Val Kilmer, Dylan McDermott, Brian Presley, Brett Granstaff, Katie Chonacas, Shirly Brener, Kip Cummings, Ted Ferguson, Gocha Chertkoev, Mario Mims
Konusu:Yönetmenliğini Charles Winkler’ın yaptığı “Streets of Blood” adlı filminde başroller Val Kimler, Sharon Stone ile 50 Cent oynuyor. Eugene Hess senaryosundan uyarlanan olan film, Katrina kasırgası sonrasında New Orleans’da kanunsuzluğa karşı mücadele eden iki polis memurunun birbirleriyle ilişkisini konu ediyor.
Son not olarak, TV yönetmenliğinden gelen ve ünlü “Rocky” filmlerinin yönetmeni Irwin Winkler’ın oğlu Charles Winkler’ın yönettiği “Streets of Blood”un açıklanan ilk ismi “Microwave Park” ve başrol oyuncusu Robert De Niro’ydu. Ancak film Street Of Blood adıyla geçtiğimiz günlerde vizyona girdi ve Robert De Niro kadroda yer almıyor. Onun yerine Val Kilmer, Sharon Stone ile başrolü üstlenmiş.







6 Ağustos 2009 Perşembe

Brotherhood Of Blood Filmini Netten Bedava Izle


Yapım : 2008, ABD
Tür : Korku, Gerilim
Yönetmen : Michael Roesch, Peter Scheerer
Senaryo : Michael Roesch, Peter Scheerer
Yapımcı : Nicole Ackermann , Mark Burman , Wolfgang Herold
Müzik : Tom Bimmermann , Ralph Rieckermann
Süre : 1 saat 30 dk







Antikacı Dükkanı Filmini Full Izle


Antikacı Dükkanı (orijinal adı: The Old Curiosity Shop), ünlü İngiliz yazar Charles Dickens’ın bir romanından uyarlama film.
Antikacı Dükkanı (Barnaby Rudge ile birlikte) Charles Dickens tarafından çıkartılan, kısa ömürlü haftalık “Master Humphrey’s Clock” isimli dergide 1840-1841 yılları arasında yayımlanmıştır. Antikacı Dükkanı, 1841 yılında kitap olarak da basılmıştır.
Küçük Nell ve büyükbabasının borç yüzünden Londra’dan kaçıp taşrada bir yerden bir yere sürüklenmelerini anlatır. Charles Dickens, diğer tüm romanlarında anlattığı insanlık trajedisine burada da değinmiş ve sanayileşme dönemi İngiltere’sinin sefaletini Nell’in gözünden dile getirmiştir.
Kitap ilk yazıldığında (Dickens’in diğer romanları gibi) büyük başarı kazandı ve popüler hale geldi. Günümüzde Antikacı Dükkanı’nın, Viktorya Dönemi duygusallığını aşırı bir şekilde yansıttığı düşünülmektedir. Gerçekten de, Oscar Wilde “Küçük Nell’in ölümünü ‘gülmeden’ okumak için kişinin taştan bir kalbi olması lazım” demiştir.
Hikaye boyunca süregelen tesadüfler ve aşırı duygusallık romanın gerçekçiliğine gölge düşürse ve roman biraz dağınık olsa da Charles Dickens’ın her zamanki gibi son derece renkli olan karakterleri yazarı affettirmektedir. Romanın asıl zenginliği, edebiyat tarihinin belki de en kötü karakteri sayılabilecek Quilp ve Bay Swiveller karakterleridir. Kitap, aynı zamanda, Viktorya Dönemi İngiltere’sini çarpıcı bir şekilde gözler önüne sermektedir.







Bunlar Nasıl Sarışın Filmini Netten Bedava Izle


Tür:Komedi
Yapım:2009
Oyuncular:Curtis Armstrong,Trevor Blanding,Chloe Bridges,Chad Broskey,Kunal Sharma,Christoph Sanders,Rebecca Rosso,Teo Olivares
Filmin Konusu:Elle Woods’un genç ve kendisi gibi sarışın kuzenleri Annie ve Izzy (Milly ve Becky Rosso) İngiltere’den, Amerika’ya taşındıklarında pembe kıyafetleri, küçük köpekleri ve alışveriş meraklarıyla kendilerini tam oraya ait hissediyorlardı. Ancak yeni okullarında sıkıcı üniformalar giyip, zengin ve şımarık öğrencilerle karşılaşınca çok şaşırırlar. Okul onları kopya çekmekle suçlayınca, iki sarışın akıllarını ve etkileyiciliklerini kullanarak isimlerini temize çıkarmak zorunda kaldılar.





Felekten Bir Gece Filmini Netten Bedava Izle


Yapım :2009, ABD
Tür :Komedi
Yönetmen :Todd Phillips
Senaryo :Scott Moore, Jon Lucas
Oyuncular :Bradley Cooper,Ed Helms,Zach Galifianakis,Justin Bartha,Heather Graham,Sasha Barrese,Jeffrey Tambor,Ken Jeong,Rachael Harris,Mike Tyson,Mike Epps,Jernard Burks,Rob Riggle,Cleo King,Bryan Callen
Yapımcı :Chris Bender, Todd Phillips, Daniel Goldberg
Görüntü Yönetmeni :Lawrence Sheri
Müzik :Christophe Beckl
Süre :1 saat 40 dk.
Gösterim Tarihi :14 Temmuz 2009

Konusu:Filmde arkadaşlarının düğününden iki gün önce bekarlığa veda partisi vermek için Las Vegas’a giden dört arkadaş,sarhoş oldukları parti gecesinin sabahında odalarında bir kaplan, tavuklar ve dolapta ağlayan altı aylık bir bebek ile uyanırlar. Ayrıca damat ortada yoktur. Bir gece öncesine dair hiçbirşey hatırlamayan üç arkadaş ip uclarını takip ederek işlerin nerede kontrolden çıktığını bulmak zorundadırlar. En önemlisi de damadı bularak zamanında Los Angeles’a düğününe yetiştirmeleri gerekmektedir.







Buhar Deneyi Filmini Netten Full Izle


Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Dram, Gerilim
Yönetmen: Philippe Martinez
Senaryo: Robert Malkani
Yapımcı: Luc Campeau, Philippe Martinez
Görüntü Yönetmeni: Erik Curtis
Müzik: Don Macdonald
Süre: 1 saat 30 dk

Konusu:Amerikalı ünlü aktör Val Kilmer’ın “The Steam Experiment” (Buhar Deneyi) adlı gerilim tarzındaki yeni filmi,ilginç bir konuya sahip: Küresel ısınmanın insanlığı kaosa sürekleyeceğine inanan “eko-terörist” bir profesör, teorisini ispatlamak üzere bir grup rehineyi zorla Türk hamamına kapatır.
Val Kilmer, Armand Assante, Eric Roberts, Megan Brown ve Patrick Muldoon’un başrollerinde olacak olan film 6 kişinin bir Türk Hamamı’nda kapana kısılmasını ve bir nevi deneye tabi tutulmasını konu alıyor.
Top Gun, Aziz, Batman ve The Doors gibi filmlerdeki rolleriyle tanınan Amerikalı aktör Val Kilmer, Hollywood’dan bağımsız olarak yarattığı yeni projesinde, global ısınmanın yarattığı baskının insanlar üzerindeki etkilerini araştıran bir profesör rolünde olacak. Armand Assante ise bu illegal deneyin peşinde olan bir dedektifi, Roberts bir futbolcuyu, Brown bir aktrisi, Muldoon bir hemşireyi, Eve Mauro bir garsonu, Quinn Duffy bir restoran işletmecisini ve Cordelia Reynolds bir yazarı canlandıracak. Bu 6 karakterin bulunduğu ortamdaki sıcaklık arttıkça hayatta kalma mücadelesi için verilecek savaşta kızışacak. Film kurgusu itibariyle şimdiden Testere (The Saw) filmlerine benzetilmeye başlandı.
4.8 milyon dolar bütçeli eserin yapımcısı Neil Steinberg, “Filmde ’insan insanın kurdudur’ yaklaşımını inceliyoruz. Sineklerin Tanrısı’ndakine benzer bir tarz kullanıyoruz” dedi. Film için, Michigan eyaletinin Grand Rapids şehrindeki bir otelde “hamam seti” kuruldu







Başsız Kadın Filmini Netten Bedava Izle


Tür : Polisiye / Gerilim / Dram / Gizem
Yönetmen : Lucrecia Martel
Senaryo : Lucrecia Martel
Görüntü Yönetmeni : Bárbara Álvarez
Yapım : 2008, Arjantin , 87 dk.
Oyuncular María Onetto (Verónica) , Claudia Cantero (Josefina) , César Bordón (Marcos) , Daniel Genoud (Juan Manuel)

Konusu:Veronicaarabasıyla gerçekleştirdiği bir yolculuk esnasında bir şey’e çarpar.Çarpmanın şokuyla hızla oradan uzaklaşır. Acaba bir çocuğa mıçarpmıştır, yoksa bir köpeğe mi?
Bu hassas soru giderek kadınınzihnini daha fazla yormaya başlar. Üstelik bir çocuk ölmüştür aynıyerde. Kadının ailesi olayı kapatsa da, onun içi rahatlamaz. Giderekpsikolojik anlamda eşi olmayan bir ruh haline bürünecektir.
TheHeadless Woman, son derece gizemli bir Arjantin filmi ve en büyük gücübaşrol oyuncusunun etkileyici performansı. 2008′in en iyi filmleriarasında kabul ediliyor.







5 Ağustos 2009 Çarşamba

Çılgın Profesör Filmini Netten Online Izle


Yapım:ABD
Tür:Animasyon, Komedi
Yönetmen:Paul Taylor
Senaryo:Evan Spiliotopoulos

Konusu:Harold genç bir dahi ve mucittir amahayatı istediği gibi gitmemektedir. Bir “inek” olarak görüldüğü içinpopüler değildir, ayrıca icatlarının hiçbiri de zaten düzgünçalışmamaktadır… Ancak bunların hepsi değişmek üzeredir… Bir gün, bilimadamı olan büyükbabasının hazırladığı bir iksiri kaza sonucu içinceortaya son derece havalı “diğer yanı” çıkar. Bu diğer yan, Harold’unbaşarısız olduğu her konuda ( özellikle popülerlik ve kızlar konusunda)son derece başarılı olduğundan genç mucitintüm sorunları çözülmüşgibidir… Ta ki bu diğer yan, hayatını yavaş yavaş kontrol etmeyebaşlayana kadar…







Dolan’s Cadillac Filmini Netten Full Izle


IMDb : 6,0
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Gerilim
Yönetmen:Jeff Beesley
Senaryo:Richard Dooling
Senaryo (Kitap):Stephen King
Yapımcı:Rhonda Baker
Konusu:Vegas’ta ortaokul öğretmeni olan Robinson’un karısı, o bölgenin en zengin ve karanlık adamı tarafından öldürülmüştür. İnsan ticareti dahil kirli işlerin adamı olan Dolan, Elizabeth’in ölümünden dolayı yargılansa da, nüfuzunu kullanarak beraat eder. Bunun üzerine Robinson, Dolan’dan intikam almaya karar verir.







The Last Sentinel Filmini Netten Online Izle


Yönetmen Jesse Johnson
Senaryo Jesse V. Johnson
Görüntü Yönetmeni Robert Hayes
Müzik Marcello De Francisci
Yapım : 2007
Ülke : Amerika
Tür : Aksiyon, Bilim-Kurgu
Süre : 93 dakika







Hayalet Sevgililerim Filmini Netten Bedava Izle


IMDb:5,6
Yönetmen: Mark Waters
Senaryo: Scott Moore, Jon Lucas
Görüntü Yönetmeni: Daryn Okada
Müzik: Rolfe Kent
Türkçe Adı: Hayalet Sevgililerim
Gösterim Tarihi: 24 Temmuz 2009
Resmi Site: New Line Cinema
Yapım: 2009
Ülke: Amerika
Tür: Komedi, Romantik
Süre: 110 Dakika
Oyuncular: Matthew McConaughey (Connor Mead), Jennifer Garner (Jenny Perotti), Michael Douglas (Uncle Wayne), Emma Stone (Allison Vermeersh), Breckin Meyer (Paul), Lacey Chabert (Sra), Robert Forster (Sergeant Volkom), Anne Archer (Vonda Volkom), Daniel Sunjata (Brad), Noureen DeWulf (Melanie).
Bilgi: Ünlülerin fotoğrafçılığını yapan Connor Mead; özgürlük, eğlence ve kadın düşkünüdür. Sınır tanımayan Connor, sevgililerinden aynı anda konferans konuşması yaparken ayrılmaktan çekinmez, bunu yaparken yanında başka bir kadın olmasından da!
Connor’un kardeşi Paul’ün düğün arifesidir. Herkes, hatta Connor’un çocukluk arkadaşı ve onun cazibesinden tek etkilenmeyen kişi olan Jenny’de bu evliliği kutlamak için Paul’ün yanındayken o bunu sabote etmeye çalışır.
Ama onun model aldığı, her zaman kadınların sevgilisi olmuş amcası Wayne’nin hayaletinin onu ziyaret etmesiyle silkilenir. Bu gece onu ziyaret eden sadece amcasının hayaleti olmayacaktır. Geçmişteki sevgililerin hayaletleri ortaya çıkacaktır.







 
domain