LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

1 Temmuz 2009 Çarşamba

The Inhabited Island Filmini Online Izle


The Inhabited Island - Obitaemyy Ostrov 2009 (Türkçe Altyazılı)7
Yönetmen: Fyodor Bondarchuk
Görüntü Yönetmeni: Maksim Osadchy
Müzik: Yuriy Poteenko
Yapım: 2009
Ülke: Rusya
Tür: Fantastik, Bilim-Kurgu
Senaryo: Marina Dyachenko, Sergei Dyachenko, Arkadi Strugatsky

Oyuncular Sergei Barkovsky, Fyodor Bondarchuk, Aleksandr Feklistov, Pyotr Fyodorov, Sergey Garmash, Aleksey Gorbunov, Yuriy Kutsenko, Maksim Matveev, Andrei Merzlikin, Anna Mikhalkova, Kirill Pirogov, Aleksei Serebryakov, Yevgeni Sidikhin, Yuliya Snigir, Vasily Stepanov
Konusu : Russinemacılar bilim kurgu türüne hiçbir zaman çokuzak olmadı. Bilime, teknolojiye ve uzay araştırmalarına daimaönem veren topraklardan türün başyapıtları daçıktı. Sinemacılar türe daima felsefi ve politik birderinlik kattılar.
Fyodor Bondarchuk’un Strugatsky Kardeşler’inkitabından uyarladığı The Inhabited Island da oldukça iddialıgeliyor. Tüm zamanların en pahalı Rus filmi olduğu söylenenyapım, gizemli bir gezegene düşen bir pilotun çarpıcıhikayesini ortaya koyacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain