LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

12 Temmuz 2009 Pazar

Ikilem Filmini Bedava Netten Indirmeden Full Izle


Filmin Türü : Komedi / Gerilim / Dram



Filmin Gösterim Tarihi : 2 Mayıs 2008



Filmin Yönetmeni : Claude Chabrol



Filmin Senaryosu : Claude Chabrol , Cécile Maistre



Filmin Yapım yılı : 2007, Almanya / Fransa , 115 dakka



Filmin Oyuncuları:Ludivine Sagnier (-Gabrielle Aurore Deneige) , Benoit Magimel (-Paul Andre Claude Gaudens) , François Berleand (*Charles Denis dit Charles Saint-Denis) , Mathilda May (*Capucine Jamet) , Caroline Sihol (Geneviève Gaudens*) , Marie Bunel (Marie Deneige) , Valeria Cavalli (*Dona Saint-Denis-)



FİLMİN KONUSU: 25 yaşındaki güzel hava durumu sunucusu Gabrielle 2 erkek arasında kalmıştır.. ünlü yazar ve namlı çapkın Charles mi yoksa aile servetinin çekici lakin dengesiz mirasçısı Paul mu?..Kız Paul’u tersleyince, o da rakibine karşı vahşi ve çılgınca bir nefret duymaya başlar.. Gabrielle adamlardan birinin metresi ve diğerinin karısı olacaktır..Chabrol’un 50 yıllık kariyerindeki bu son filimi burjuvazi, entelektüellik ve televizyon kültürüyle zekice dalga geçiyor..



FİLMİ BURAYA TIKLAYIP İZLEYEBİLİRSİNİZ..

0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain