LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

17 Temmuz 2009 Cuma

RapidShare Downloader Programini indir


Sürüm : 4.10
Boyut : 3.0 Mb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Türkçe
İşletim Sistemi : Windows XP/Vista
Üretici Firma : majorshare.com
Eklenme Tarihi : 20-06-2009 (TheRED)
Virüs Kontrolü : Tarandı, Temiz (detay)


»»» Programı innDir «««

Tanıtım:
RapidShare Downloader, ülkemizde çok popüler olan paylaşım sitelerinden RapidShare'ın, bilgisayar başında beklemeden daha kolay bir şekilde dosya innDirmenizi sağlayan ücretsiz bir programdır.

Programın kullanımı oldukça basit. Program çalışırken rapidshare.com'da bulunan dosyanın bağlantı adresini farenizle seçip kopyalıyorsunuz. Program panoya kopyalanan rapidshare bağlantılarını otomatik olarak algılayıp innDirme listesine ekliyor. Başlat tuşuna bastığınızda listesindeki dosyaları da sırayla innDiriyor.

Kurulum ile birlikte İngilizce açılan programın 'Settings' menüsüne girip sunduğu Türkçe desteğini kullanabilirsiniz.

Sürüm 4.10 Yenilikleri:

Bilgi kutucuğu yazı biçim ve boyutları değiştirildi.

Bilgi kutucuğu arka plan rengi koyulaştırıldı.

Bilgi kutucuğuna şeffaflık özelliği eklendi.

Sistem çubuğu simgesine tek tıklamada bilgi kutucuğunun gösterilmesi eklendi.

Dosya indi Pop-Up penceresi tekrar aktifleştirildi (Ayarlar bölümünden kapatılabilir.).

İndirme işlemi sonunda sesli uyarı özelliği eklendi (Ayarlar bölümünden kapatılabilir.).

Ana pencereye şeffaflık özelliği eklendi.

RS.com sunucusu seçme hatası düzeltildi.

Rapidshare.com sitesinin sistemine göre her innDirme arasında 15 dakika gibi bir süre beklemeniz gerekiyor. Daha sonra da innDirmenin başlaması için yine bir 30-60 saniye kadar bir bekleme süresi var. Sonra da bir sunucu seçip innDirebiliyorsunuz.

Bu program sizin yapmanız gereken müdahaleleri ortadan kaldırıp, tüm bu işlemleri otomatik olarak yapıyor. Yani size düşen sadece dosya adreslerini listeye eklemek, innDirme işlemini başlatmak ve programı açık tutmak.

UYARI:
Vista kullanıcıları programın uygulama dosyasına yönetici yetkisi vermelidirler. Programın kısayoluna sağ tuşla tıklayıp bu işlemi yapabilirsiniz

0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain