LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

17 Temmuz 2009 Cuma

Photoshop indir

NEDEN PHOTOSHOP?

Photoshop programı resim ve fotoğraflarla özel çalışmalar yapabileceğimiz başarılı bir programdır. Desenler, motifler ve şekillerle kendinize ait resimleri aynı kareye taşıyabilme olanağını photoshop ile yakalıyorsunuz.

Programın hazırlayan firma ve yazılımın işlevi

Photoshop resim düzenleme programıdır. Adobe firması tarafından hazırlanan Adobe Photoshop Cs2 programı resim düzenleyicileri arasında en önde yer alıyor.Programın CS4 sürümü tasarımcıların ve reklamcıların ilgisini fazlasıyla çekmiştir.Fotomontaj yazılımı ile birlikte fotoğraflarınız üzerinde oynamalar yapabileceksiniz.Grafik yazılımı aynı zamanda yazı efektleri oluşturmada da çok kullanışlı bir grafik yazılımıdır. Yakın tarih itibariyle çıkan yazılımın CS4 sürümüne eklenen özellikleri demo sürümünde etaylı inceleme şansınız olacak.

Scriptte benzersiz uyumluluk sayesinde yazılımı kendi çalışma şeklinize uydurabilir ve programı daha etkin düzenleyebilirsiniz. Program resimlerle zaman geçirmek birbirinden farklı efektler verme çalışması yapanlarını dikkatini çok çekecek gibi görünüyor. Adobe Photoshop cs4 indirmek için tıklayınız

0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain