LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

17 Temmuz 2009 Cuma

Messengers 2 Filmini Netten Bedava Izle


Yönetmen : Martin Barnewitz
Tür : Korku
Ülke : 2009 ABD
Dil : İngilizce
Oyuncular :Erbi Ago, Darcy Fowers, Kalina Green, Claire Holt, Michael McCoy, Matthew McNulty, Norman Reedus, Richard Riehle, Heather Stephens



@ Yahoo! Video



@ Yahoo! Video



@ Yahoo! Video



@ Yahoo! Video



Hatırlatma
Filmlerin yüklü olduğu siteler google, yahoo, megavide vb. alanlardır.Bu alanlarda videolar silindiğinde bizimde sizlere hizmet verdiğimiz bu sitede filmler silinir. filmleri kendimiz yüklemiyoruz, biz sadece linkleri toplayıp size sunuyoruz, eğer filmlerde ses ve görüntü kalitesi problemi yaşanırsa yapabileceğimiz bir şey yok.
Lütfen çalışmayan filmleri yorumlarınız ile belirtiniz

0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain