LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

12 Temmuz 2009 Pazar

Juncture Filmini Netten Indirmeden Full Izle


Yönetmen : James Seale



Tür: Gerilim



Ülke: ABD



Dil: İngilizce



Oyuncular: KristineBlackport, Jason Coviello, Tom Doyle, Diana Dresser, Rod Elisha, ChrisJ. Ferrante, Chaz Grundy, Jordan Hancock, David A. Holloway Jr., JohnHutton, Nadiya A. Jackson, Bill LeVasseur, Jennifer Mabry, MichaelMcNeil, Peter V.O. Moore, Haley Nero, Kristen Nice, Jeff Nicholson,Mare Trevathan Phillpott, Andrew Porter, Elizabeth Rose, Manuel Roybal,



Brady Starner Zengin işadamı Jonathan Lamont’un vakfındaçalışan Anna Carter beynindeki kanserin ilerlemesi ile birliktedavranış değişiklikleri göstermeye ve çocuklara zarar veren insanlarıbir bir öldürmeye başlar.





0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain