LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

5 Temmuz 2009 Pazar

Ay Prensesi Filmini Netten Bedava Izle

m


ay prensesi izle

The Secret of Moonacre - Ay Prensesi

Tür : Macera - Fantastik - Romantik

Gösterim Tarihi : 17 Nisan 2009

Yönetmen : Gabor Csupo

Görüntü Yönetmeni : David Eggby

Müzik : Christian Henson



Senaryo : Graham Alborough , Lucy Shuttleworth , Elizabeth Goudge (Kitap)

Yapım : 2008, Macaristan / İngiltere / Fransa , 103 dk.



Oyuncular:



Ioan Gruffudd (Sir Benjamin) , Dakota Blue Richards (Maria) , Tim Curry (Coeur De Noir) , Natascha McElhone (Loveday) , Juliet Stevenson (Miss Heliotrope) , Augustus Prew (Robin) , Andy Linden (Marmaduke Scarlet)



Filmin Konusu:

13 yaşındaki Maria Merryweather’ın babası ölünce, o da yetim ve evsiz kalır. Hayatındaki maddi manevi tüm güzellikleri bırakmaya zorlanan küçük kız, artık Londra’dan ayrılıp Sir Benjamin ile yaşamak zorundadır.



Daha öncesinde var olduğunu bilmediği egzantrik amca, gizemli bir yer olan Moonacro Manor’da yaşıyordur.



Maria kasabaya vardıktan sonra burasının yüzyıllar önce lanetlendiği gerçeğini öğrenecektir. Burasını yıkımdan kurtacak olan da kendisidir. Şimdi bunu başarabilmesi için sadece bir dahaki dolunaya kadar zamanı vardır.


0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain