LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

15 Mart 2011 Salı

Mezar Hirsizlari – I Sell The Dead İzle (Türkçe Dublaj)


Yapım: 2008 ~ ABD

Tür: Komedi , Korku

Oyuncular: Dominic Monaghan , Ron Perlman , Jennifer Stackpole , Angus Scrimm , Aryn Cole

Yönetmen: Glenn Mcquaid

Senaryo: Glenn Mcquaid

Yapımcı: Larry Fessenden , Peter Phok

Görüntü Yönetmeni: Richard Lopez

Görüntü Yönetmeni: Jeff Grace

Filmin Websitesi: http://www.isellthedead.com/

Süre: 1 saat 25 dk

Konusu: Film 18. yüzyıl İngiltere’sinde geçiyor. Film başkahramanı olan Arthur Blake genç bir mezar hırsızıdır. Fakat bir gün yakayı ele veren genç adam kendisini ölüm cezasını çarptırılmış bulur. İnfazın gerçekleşmesinden önceki gece Arthura sadece Duffy adlı bir rahip eşlik eder…

Mezarlardan çalarak sattığı bedenler arasında vampirler ve zombilerin de bulunan, hayatını dalaverelerle geçirmiş bir adamın ilginç yaşam hikâyesi anlatılmaya başlanır.


Alternatif 1


Videobb izlemek için tıklayın


Alternatif 2


novamov izlemek için tıklayın


Alternatif 3


megavideo izlemek için tıklayın






0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain