LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

14 Mart 2011 Pazartesi

Kosmos 2010 izle


Yapım: 2009 ~ Türkiye

Tür: Dram , Psikolojik

Süre: 2 saat 2 dk

Oyuncular: Türkü Turan , Serkan Keskin , Şenol Toz , Sermet Yeşil , Cüneyt Yalaz

Yönetmen: Reha Erdem

Senaryo: Reha Erdem

Yapımcı: Ömer Atay

Görüntü Yönetmeni: Şenol Toz , Florent Herry

Filmin Websitesi: www.kosmos.com.tr

Gösterim Tarihi: 16 Nisan 2010 (Türkiye)



Olağanüstü şeyler yapabilen bir hırsız olan kosmos’un , günlük hayattan sıkılıp kendi köşesine çekilmek için şehrin kenar kasabaların birine yerleşmesiyle sonuçlanır.

Kosmos kasabaya geldikten sonra yeni aşklar,tuhaf olaylar ve hırsızlıklar olmaya başlar. Bu olaylar sonucundan yeni arkadaşlar edinen kosmos onların kendinden uzaklaşmasına şüphelenmesine sebep olur.

Reha Erdem’in yönettiği 2009 yapımı filmde Sermet Yeşil, Türkü Turan, Hakan Altuntaş gibi birbirinden değerli oyuncular rol almaktadır. Kosmos filmi bir çok Uluslararası filmde ödül almak için yarışıyor bunlardan biriside ; Altın Portakal Film Festivalidir.







0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain