LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

1 Temmuz 2009 Çarşamba

Şeytanın Oteli Filmini Online Izle

şeytanın oteli izle
Tür : Korku
Gösterim Tarihi : 6 Temmuz 2007
Yönetmen : Roar Uthaug
Müzik : Magnus Beite
Yapım : 2006, Norveç , 97 dk.

Senaryo : Roar Uthaug , Thomas Moldestad , Martin Sundland , Jan Eirik Langoen , Magne Lyngner
Görüntü Yönetmeni : Daniel Voldheim

Oyuncular:

Ingrid Bolsø Berdal (Jannicke) , Rolf Kristian Larsen (Morten Tobias) , Tomas Alf Larsen (Eirik) , Endre Martin Midtstigen (Mikael) , Viktoria Winge (Ingunn) , Rune Melby (Fjellmannen)

Filmin Konusu:

Snowboard meraklısı beş genç, Jotunheimen Dağı’nda dilediklerince eğlenip snowboard yapabilecekleri bir tatil geçirmek için yola çıkarlar. Fakat başlarına kötü bir kaza gelecektir. Gençlerden biri snowboard yaparken kötü bir şekilde düşer ve bacağını kırar.

Artık kaldıkları yere geri dönme şansları kalmamıştır. Bulundukları yerin az ilerisinde terkedilmiş ve ıssız bir otel olduğunu keşfederler. Soğuktan donmamak için tek şansları, bu otele girip geceyi burada geçirmektir. Fakat otelin bodrumunda yaşayan biri olduğunu farketmeleri fazla uzun sürmez. Norveç’in bu son derece ünlü seri katili ile gençler arasında korkunç bir ölüm kalım mücadelesi yaşanacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain