LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

16 Ağustos 2009 Pazar

Sıcak Filmini Netten Bedava Izle


Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 19 Aralık 2008
Yönetmen : Abdullah Oğuz
Senaryo : Abdullah Oğuz , İbrahim Altun
Yapım : 2008, Türkiye , 120 dk.

Oyuncular

Cem Özer (Niko) , Ebru Akel (Meryem) , Hazım Körmükçü (Yusuf) , Gürgen Öz (Adem) , Şafak Karaali (Başçavuş) , Burak Tandoğan (Bekir) , Aslı Zen (Ayşe) , Agop Çavuşyan (Yüzbaşı)
Batık gemilerin enkazını çıkaran bir denizcilik firmasında çalışan Yusuf, bir proje için öğretmen karısı Meryem’i de alarak Bozcaada’ya gider. Burada tanımadıkları bir kadının mektubunu bulurlar.

Bu esnada eski dalgıç Niko’nun karısı başka bir erkekle kaçmıştır ve kendini çıldıracak gibi hisseden asker Adem yardım için Niko’yu arıyordur. Bu dört kişi yağmurun tüm şiddetiyle boşaldığı gecede şans eseri bir araya gelir. Aralarından biri o gece ölümü tadacaktır.

80 tondan fazla yağmur suyu kullanılan filmde, 7 gece süren yağmur ve kaza sahneleri için her gece en az 6 saat yağmur suyu altında çekim yapıldı.







0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain