LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

2 Temmuz 2009 Perşembe

Daha İyi Şeyler Filmini Online Izle



Yönetmen: Duane Hopkins
Tür: Drama
Ülke: UK
Dil: English
Konu: A group of young people grow up together in a small, rural community in the Cotswolds. |
Puan: 5.8/10 (176 oy)
Süre: 93 dk
Ödüller: 1 win
Oyuncular (ilk 5): Tara Ballard, Betty Bench, Frank Bench, Emma Cooper, Che Corr

Konusu:
Gail’ınagorafobisi onu içeriye, aşk romanları okuyup kendini kaybettiği,anneannesi ile paylaştığı eve hapsediyor. Bu iki kadın ufak adımlarlabirbirleriyle yakınlaşmaya çabalıyorlar. Rob kız arkadaşını kaybetmişolmakla başa çıkmaya çalışıyor. Gladwin çifti, 60 yıllıkberaberliklerinde bir dönüm noktasına gelmişler: Senelerce konuşulmayangerçekler aralarında bir duvar örmüş bulunmakta. Sevgisinde sadık BayanGladwin küçük hareketleriyle bu durumu ikisi için de aşmaya çalışıyor. Büyüleyici imgelere sahip olan Daha İyi Şeyler şiirseliğini, özenligörsel kompoziyonlarına ve derinlikli ancak minimal ses kullanımınaborçlu. İnsanın toplumdan soyutlanması teması daha önce bolca işlenmişolsa da, Hopkins kişisel bağa sahip olduğu bir bölgeye ve insanlarınabenzersiz bir bakış açısıyla yaklaşıyor; İngiltere kırsalının kalbindekeşisen hayatlara, kayıplara ve aşklara apayrı bir dürüstlükle eğiliyor.

Dahaİyi Şeyler dramatik etkisini, bir bölgeyi, yaşayanlarını ve onlarınbireysel hikayelerini yavaşça üst üste bindirerek inşa ediyor;böylelikle Hopkins filmin karakterlerine uzun uzun bakabilmenizi veonların içinize işlemesine izin vermenizi sağlıyor.
etiketler: Daha İyi Şeyler izle Daha İyi Şeyler online izle Daha İyi Şeyler canlı izle Daha İyi Şeyler hemen izle Daha İyi Şeyler seyret Daha İyi Şeyler bedava izle Daha İyi Şeyler indirmeden izle Daha İyi Şeyler filmi Daha İyi Şeyler türkçe dublaj izle Daha İyi Şeyler direk izle Daha İyi Şeyler divx izle

0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain