LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

12 Temmuz 2009 Pazar

Fantastik Dörtlü Filmini Bedava Netten Indirmeden Full Izle


Tür : *Fantastik* Bilim Kurgu * Aksiyon* Çizgi Roman


Gösterim Tarihi :* 17 Ağustos 2007*


Yönetmen : *Tim Story*


Senaryo : Mark Frost ,* Don Payne , John Turman *, *Stan Lee , *Jack Kirby


Görüntü Yönetmeni : Larry Blanford*


Müzik : John Ottman*


Yapım : 2007, Amerika, 92 dakika


Oyuncular :Ioan Gruffudd (-Reed Richards-) , Jessica Alba- (Susan Storm) -, Chris Evans -(Johnny Storm) ,- Michael *Chiklis (Ben Grimm*) , *Doug Jones (Gümüş Sörfçü) , Julian McMahon (Victor Von Doom) , -Kerry Washington (Alicia Masters) , -Beau Garrett (Frankie Raye)





FİLMİN KONUSU :Dünyadaki tek süper güç olmadıklarının iyice farkında varmak zorunda kalan fantastik kahramanlarımız süper gücü ve inanılmaz bir hızla uçma yeteneği olan *-Silver Surfer-* ve dünyayı yok etmek isteyen *Galactus ile tanışırlar..Dünyayı yok etmek isteyen bu ikiliyi durdurabilecek tek güç olan *Fantastik Dörtlü* yine zor ve heyecan dolu bir macera ile karşı karşıyadır..


0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain