LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

6 Temmuz 2009 Pazartesi

Paris Yargısı - Bottle Shock Filmini Netten Bedava Izle


paris yargısı izle

Tür: Komedi

Yönetmen:Randall Miller

Senaryo:Randall Miller, Jody Savin

Görüntü Yönetmeni:Mike Ozier

Müzik:Mark Adler



Oyuncular: Alan Rickman Chris Pine Eliza Dushku Rachael Taylor Bill Pullman

Yapımcı:Randall Miller, Jody Savin, J. Todd Harris, Marc Toberoff, Marc Lhormer, Brenda Lhormer



KONUSU:

“Bottle Shock”, California’daki Napa Vadisi şaraplarının, beklenmedik bir şekilde dünyaca ünlü olmasının gerçek hikâyesi…



1976 yılında, ünlü şarap uzmanı Steven Spurrier’e (Alan Rickman – Harry Potter And The Order Of The Phoenix) sorarsanız dünya üzerinde şarap konusunda Fransız şaraplarının üzerine yoktur. O kadar ki, California şaraplarının Fransız şaraplarını tahtından indirmeye yaklaştığına dair dedikodular duyunca Amerikalıları bir tadım yarışmasına davet eder. Ama Napa vadisini ve orada yaşayan Jim Barrett ( Bill Pulman – You Kill Me ) ve oğlu Bo (Chris Pine – Star Treck) gibi hırslı şarapçıları tanıyınca, Spurrier bir şeyin farkına varır: aslında sadece reklam çekmek için düzenlediği bu organizasyonla şarap tarihinde bir çığır açmak üzeredir.











0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain