LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

10 Temmuz 2009 Cuma

3D Live Pool Oyununu indir


Sürüm : 2.67
Boyut : 1.59 Mb
Kullanım İzni : Özellik Kısıtlamalı (Demo)
Dil : Ingilizce
İşletim Sistemi : Windows (Tümü)
Üretici Firma : Etiumsoft
Eklenme Tarihi : 28-01-2008 (JackoFan)




Tanıtım:


Kişisel bilgisayarınızda üç boyutlu bilardo oynamak için kullanabileceğiniz güzel bir uygulama. Programın kullanıcı dostu arabirimi yanında üç boyutlu ses efektlerine de sahip olması artı yönlerinden biri. Bu oyunu hem tek başınıza hem ağ komşularınızdaki kişilerle, hem de oyuna kayıtlı internet kullanıcılarıyla oynayabilirsiniz. Oyun önceki versiyon gibi süre kısıtlamalı değil, demo sürümü olarak karşımıza çıkıyor. Demo sürümünde sadece 8/Top 9/Top oyunlarını oynayabilme hakkına sahipsiniz.

Kontrol Tuşları


Falso : Fare 1
Vuruş : Ctrl'ye basılı tutup farenizi ileri itip ctrl tuşunu bırakın.
Yakınlaştırma : Fare 2 tuşuna basılı tutup ileri geri hareket ettirin.

Not: Oyunu internet üzerinden oynayabilmek için "Network Play" bölümünden kayıt olmanız gerekmektedir. Bunu oynayabilmek için de bu oyunun Tam sürümüne ihtiyacınız olacak.



»»» Programı innDir «««

0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain