LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

12 Eylül 2009 Cumartesi

Kehanet – Knowing (Türkçe Dublaj) Filmini Full Izle


Tür : Dram / Gerilim / Gizem
Gösterim Tarihi : 10 Nisan 2009
Yönetmen : Alex Proyas
Senaryo : Ryne Douglas Pearson , Juliet Snowden , Stiles White , Stuart Hazeldine , Alex Proyas , Ryne Douglas Pearson (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Simon Duggan
Müzik : Marco Beltrami
Yapım : 2009, ABD , 115 dk.

Oyuncular

Nicolas Cage (John Koestler) , Chandler Canterbury (Caleb Koestler) , Rose Byrne (Diana Wayland) , D.G. Maloney (The Stranger) , Lara Robinson (Lucinda Embry / Abby Wayland) , Nadia Townsend (Grace Koestler)
50 yıl önce bir ilköğretimin açılışında çocuklardan zaman kapsülüne konması için geleceğin neye benzeyebileceğine dair resim çizmesi istenir. Bir kız çocuğu sayfayı rakamlarla doldurmuştur. Küçük kız bu birlikte bir anlam ifade etmeyen rakamları görünmez insanların ona söylediğini iddia eder.

Günümüzde öğrenciler kapsülün içeriğini incelerken kızın yazdığı rakamlar Caleb Koestler’in eline geçer. Astrofizik profesörü babası John rakamları gördüğünde son elli yılın felaket olaylarının ve ölü sayılarını tamamiyle doğru olarak yazılı olduğunu anlar.

Bu rakamlar içinde daha üç büyük felaketin habercisi de vardır. John şimdi sonunucusunun küresel çapta bir yıkıma sebep olacak olan felaketi önlemesi için insanları kendine inandırmalı ve zamanla yarışmalıdır.











Emrah Güneş & Turgut Kırgılın - Menzil Deryası (2009) Full İlahi Albümü İndir


Albüm İçeriği:

ASIK OLDUM
BIR LEYLANIN
COK ISTEDIM
GUL OLUR
MENZİL DERYASI
NEYLEYIM NEYLEYIM
VARDIM
YARDAN AYRILANIN
ZALIM NEFSIM

yıl:2009
Boyut:40 MB

Full Albüm İndir



Sezen Aksu - Sevgilerimle (2009) Full Albüm İndir


Dört Günlük Bir Şey
Küçük Yaz Çiçeği
Uzaklarda Bir Çizgide
Sürüklüyorum Çaresizliğimi
Bir Acı Kahvenin
Hani
Dilimin Ucunda Kelimeler
Sensizim
Çocuk
Hata

Full Album İndir




Sitemizden memnun kaldıysanız lütfen google reklamlarına bir kez tıklayarak siteye destek olun...


Rapidshare linklerini sınırsız ve son surat indirerek sınırsız sayıda film, müzik, program, vb. dosyalara sahip olmanın tek yolu premımum hesap almaktır.



11 Eylül 2009 Cuma

Bir Terör Filmi (Türkçe Dublaj)


Tür : Dram / Tarihi / Biyografi
Yönetmen : Uli Edel
Senaryo : Bernd Eichinger , Stefan Aust (Kitap)
Müzik : Peter Hinderthür , Florian Tessloff
Yapım : 2008, Almanya , 150 dk.
Oyuncular Martina Gedeck (Ulrike Meinhof) , Moritz Bleibtreu (Andreas Baader) , Johanna Wokalek (Gudrun Ensslin) , Bruno Ganz (Horst Herold) , Jan Josef Liefers (Peter Homann)
Konusu:Alman terörist grubu RAF’ı (Kızıl Ordu Fraksiyonu) inceleyen Der Baader-Meinhof Komplex, 60′ların sonu ve 70′lerin başlarında hüküm süren, bombalama, adam kaçırma ve hırsızlık gibi birçok olayın içine karışan Alman terörist grubuna sert bir bakış atıyor.
Stefan Aust’un çok satan romanından sinemaya uyarlanan yapım, Moritz Bleibtreu’nun da başarılı oyunculuğuyla konuşuluyor.













 
domain