LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

23 Ağustos 2009 Pazar

Hızlı ve Öfkeli 4 (Türkçe Dublaj) Filmini Izle


Tür:Aksiyon, Macera
Yönetmen:Justin Lin
Senaryo:Ernesto Foronda, David Ayer, Chris Morgan
Yapımcı:Vin Diesel, Neal H. Moritz, Ricardo Del Río
Görüntü Yönetmeni:Amir M. Mokri
Müzik:Brian Tyler
Süre:1 saat 50 dk
Gösterim Tarihi:03 Nisan 2009 (Türkiye)
Konusu:Los Angeles sokaklarında yeni bir suç dalgası başlayınca kaçak yaşayan eski dolandırıcı Dom Toretto (Vin Diesel) ile ajan Brian OConner (Paul Walker) arasındaki eski husumet yeniden alevlenir. Ancak ortak düşmanlarıyla mücadele etmek zorunda kalınca ikisi arasında belli belirsiz de olsa yeni bir güven ortamı oluşmaya başlar. Ortak düşmanı safdışı etmenin başka yolu olmadığı için birbirlerine güvenmek zorundadırlar.
Omuz omuza mücadeleye girişen iki erkek intikam almanın en iyi çaresini bulmuştur: Direksiyon başındayken mümkün olan en yüksek limitleri zorlamak









Dediğimi Yap Yaptığımı Yapma Filmini Izle


Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Komedi
Yönetmen:David Wain
Senaryo:Paul Rudd, Ken Marino, Timothy Dowling

Yapımcı:Mary Parent, Luke Greenfield
Görüntü Yönetmeni:Russ T. Alsobrook
Müzik:Craig Wedren
Konusu:Satış temsilciliği yapan Dany ve Wheeler, bir enerji içeceği firmasının kamyonunu tahrip eder Tutuklanmalarının ardından mahkeme onlara iki seçenek sunacaktır: Hapis ya da eğitim programında 150 saat geçirmek. Çocuklarla geçirilen birinci günün ardından hapiste yatmanın daha iyi bir fikir olduğunu düşünmeye başlayacaklardır.







Dünyanın Merkezine Yolculuk (Türkçe Dublaj)


Tür : Aksiyon / Macera / Fantastik / 3D
Gösterim Tarihi : 18 Temmuz 2008
Yönetmen : Eric Brevig
Senaryo : Michael D. Weiss , Jennifer Flackett , Jules Verne (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Chuck Shuman
Müzik : Andrew Lockington
Yapım : 2008, ABD , 92 dk.
Oyuncular Brendan Fraser (Trevor Anderson) , Josh Hutcherson (Sean Anderson) , Anita Briem (Hannah Ásgeirsson)
KOnusu:Maceraperest bir bilim adamı olan Trevor ve yeğeni Sean araştırma yapmak için İzlanda’ya giderler. Burada onlara rehberlik eden Hannah ile birlikte dağa tırmanırken derin bir çukura düşen kahramanlarımız kendilerini gizli güzellikler ve tehlikelerle dolu bambaşka bir dünyada bulurlar.
Jules Verne’in Dünyanın Merkezine Yolculuk kitabından uyarlanan film, Nasa teknolojisi ile üretilen Dijital 3D tekniği kullanılarak, canlı oyuncular ile çekilmiş animasyon olmayan ilk film olma özelliğini taşıyor.







Hoşçakal Solo Filmini Netten Bedava Izle


IMDb:7,9
Tür : Dram / Komedi
Yönetmen : Ramin Bahrani
Senaryo : Ramin Bahrani , Bahareh Azimi
Görüntü Yönetmeni : Michael Simmonds
Müzik : M. Logan
Yapım : 2008, ABD , 91 dk.
Oyuncular Red West (William) , Souleymane Sy Savane (Solo) , Navani Reyes (Navani) , Diana Franco Galindo (Alex)
Konusu:Solo, ufak kasabasında geçimini taksi şoförlüğü yaparak sağlamaya çalışan bir adamdır. Bir gün arabasına William adında Güney’li bir beyaz bir adam biner.
William, Solo’dan iki ay sonra intihar etmek için kendisini ölmeyi planladığı dağın tepesine götürmesini ister. Parayı kabul eden Solo’nun asıl planı adamı kararından vazgeçirmektir. İkilinin arasında beklenmedik bir arkadaşlık başlayacaktır.
Venedik Film Festivali’nde yönetmen Ramin Bahrani’ye Jüri Özel Ödülü’nü kazandıran film, Mart 2009′da Amerika’da yapılan SXSW Film Festivali’nde de herkesin beğenisini kazandı.







Legend of the Bog Filmini Netten Izle


Yapım: 2009
Tür: Korku , Macera
Yönetmen: Brendan Foley
Senaryo: Brendan Foley
Görüntü Yönetmeni: Deborah Lurie
Süre: 1 saat 30 dk
Oyuncular: Vinnie Jones , Adam Fogerty , Amy Huberman , Gavin Kelty , Glen Barry

Konu:Bir grup İrlandalı tarafından 2000 senelik cinayet kurbanı bir “bog body” (bir çeşit mumyalaşmış beden)nin senelerdir korundugu yerden rahatsız edilmesi üzerine aynı zamanda bir avcı olan arkeolog kahramanımız bu bog body’i geldigi yere gönderme görevini üstlenecektir.







 
domain