LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

1 Temmuz 2009 Çarşamba

Mortal Kombat 2 Filmini Full Izle

http://okladki-divx.neostrada.pl/covers/m/mortal_kombat_2.jpg

Yapım : 1997, ABD
Tür : Aksiyon / Fantastik / Gerilim / Macera
Yönetmen : John R. Leonetti
Senaryo : John Tobias, Brent V. Friedman, Bryce Zabel, Lawrence Kasanoff
Oyuncular : James Remar, Talisa Soto, Robin Shou, Sandra Hess, Brian Thompson, Musetta Vander, Marjean Holden, Chris Conrad
Yapımcı : Lawrence Kasanoff
Görüntü Yönetmeni : Matthew F. Leonetti
Müzik : George S. Clinton

Konusu : Shung Tsung’un yenilgisi ardından , yenilgiyi hazmedemeyen Shung Tsung , Baraka’yı Wu Shi Academy’i Tarkatan ordusu ile kuşatması için görevlendirir. Wu Shi Academy’de Earthrealm’ı kurtarmış Johnny Cage , Lui Kang , Kung Lao ve Sonya Blade’in ödül törenleri sırasında Kuşatma başlar . 4lü grup akademiyi korurken Sonya Blade kaçırılır ve birçok Shaolin Öğrencisi öldürülür. Sağ çıkan Lui Kang ve Kung Lao Raiden sayesinde Shao Kahn ve Shung Tsung’un hizmetkarları Reptile , Baraka , Goro gibi dövüşçüleri alt ederler. Sonunda Kitana ve Raiden sayesinde Shung Tsung Foundry’de bulunur . Lui Kang ve Kung Lao Shao Kahn’ı engellemek için hem Shung Tsung,u hem Kintaro’yu hemde Shao Kahn’ı yenerler ve en sonunda Earthrealm kurtulur.

2 yorum:

Yorum Gönder

 
domain