LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

12 Temmuz 2009 Pazar

Öldüren Kadın Filmini Netten Indirmeden Izle


Image Hosted by ImageShack.us

Tür : Gerilim / Macera

Gösterim Tarihi : 20 Eylül 2002

Yönetmen : Brian de Palma

Senaryo : Brian de Palma

Görüntü Yönetmeni : Thierry Arbogast

Müzik : Ryuichi Sakamoto

Yapım : 2002, Fransa / ABD , 110 dk.

Oyuncular:Rebecca Romijn-Stamos (Laure Ash) , Antonio Banderas (Nicolas Bardo) , Peter Coyote (Bruce Hewitt Watts) , Eriq Ebouaney (Black Tie) , Edouard Montoute (Racine) , Rie Rasmussen (Veronica) , Thierry Frémont (Serra)






:Laura Ash baştan çıkarıcı, öldürücü cazibeye sahip tam bir femme fatale’dır.

Zorlu bir mücevher soygununun ardından, ekip arkadaşlarına kazık atarak kaçtığı Fransa’ya, 7 yıl sonra bambaşka bir kimlikle döner. Eski hayatını geride bıraktığını sanan Ash’in fotoğraflarını Nicolas Bardo adlı bir paparazzi çekerek kapak olmasına sebep olur. Gizli kimliği ortaya çıkan genç kadın, Bardo’yu da kullanarak içine düştüğü zor durumdan kurtulmaya çalışır.

Ünlü yönetmen Brian De Palma’dan, yönetmenin eski dönem filmlerini hatırlatan zeka yüklü bir yapım





0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain