LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

16 Ağustos 2009 Pazar

Ayakta Kal Filmini Netten Izle


Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 16 Ocak 2009
Yönetmen : Adnan Güler
Senaryo : İrfan Saruhan , Selim Çiprut
Görüntü Yönetmeni : Ferhan Akgün
Yapım : 2008, Türkiye

Oyuncular

Oğuzhan Yıldız (Murat) , Sinem Kobal (Yasemin) , Irmak Ünal (Asiye) , Okan Karacan (Ömer) , Ozan Aydemir (Osman) , Mehmet Aslan (Ali)
Kolejliler ve liseliler arasında sınıf çatışmalarının yaşandığı bir ortamda, sınıf farklılıkları tanımayan bir aşkın hikayesi.

Genç kız ve arkadaşları kolejli, genç kızın aşık olduğu çocuk ise bir devlet lisesi öğrencisidir ve bu eksende taraflar devamlı çatışma halindedir. Yaşanan bu çatışmaların yanısıra, gençlerin aşkına engel aile faktörü vardır.

İlk Türk gençlik-dram filmi olan Ayakta Kal, zaman zaman güldürürken zaman zaman ağlatmayı hedefliyor.







0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain