LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

11 Temmuz 2009 Cumartesi

El Aura Filmini Netten indirmeden Izle


Image Hosted by ImageShack.us



Tür : Gerilim / Dram / Suç

Yönetmen : Fabián Bielinsky

Senaryo : Fabián Bielinsky

Görüntü Yönetmeni : Checco Varese

Müzik : Lucio Godoy

Yapım : 2005, Arjantin / Fransa / İspanya , 134 dk.



Oyuncular



Ricardo Darín (Esteban Espinosa) , Dolores Fonzi (Diana Dietrich) , Pablo Cedrón (Sosa) , Nahuel Pérez Biscayart (Julio) , Jorge D’Elía (Urien) , Alejandro Awada (Sontag) , Rafael Castejón (Vega) , Manuel Rodal (Carlos Dietrich)






Espinoza, utangaç ve insanların çıkarcılığından dem vuran bir tahnitçidir. Yıllardır sürekli olarak tek bir şeyin hayalini kurmuştur: kusursuz bir düzende işleyen ve geride hiçbir ipucunun kalmadığı bir soygun!



Bu hayalini kendisine takıntı haline getiren Espinoza, polislerin iyi bir soygunun kanıtlarını bulamayacak kadar aptal, soyguncuların da nasıl iyi bir soygun yapabileceklerini bilemeyecek kadar beceriksiz olduklarını düşünmektedir. Bir gün, sürekli hayalini kurduğu o mükemmel ’suç’un fırsatını, hiç beklemediği bir şekilde yakalar. Artık kusursuz bir kurguda işleyebileceği suç, çok yakınında onu beklemektedir.



Çeşitli festivallerden ödüllerle dönen film, Arjantinli Fabián Bielinsky’nin üçüncü yönetmenlik deneyimi.





0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain