LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

27 Haziran 2009 Cumartesi

Hartley’nin Laneti Dram-Gerilim Filmi


Tür : Dram / Gerilim
Yönetmen : Mickey Liddell
Senaryo : Rebecca Sonnenshine , John Travis
Yapım : 2008, ABD
Oyuncular:Haley Bennett (Molly Hartley) , Jake Weber ( Robert Hartley) , Chace Crawford ( Joseph Young) , Shannon Marie Woodward (Leah) , Shanna Collins (Alexis) , AnnaLynne McCord (Suzie)

FİLMİN KONUSU:Molly Hartley 17 yaşında annesi tarafından bıçaklanmıştır. Bu olaydan sonra yeni bir başlangıç yapmak için babasıyla başka bir yere taşınarak yeni bir okula kaydolur.
Ama yaşadığı olayın travması Molly’i bırakmaz ve kabuslar görür. Bunun sadace psikolojik bir durum olduğunu düşünen Molly, anlar ki ailesi Molly üstüne Şeytan’la bir anlaşma yapmıştır.
Molly şimdi, Şeytan’la onun ruhu için yapılmış pazarlıktan kurtulmanın yolunu bulmalıdır.









İki Çizgi Dram Filmi


İki Çizgi 2008 Yerli Yapım

Yönetmen: Selim Evci

Oyuncular: Gülçin Santırcıoğlu ,Kaan Keskin ,Perihan Kurtoğlu ,Mehmet Aslan ,Yakup Yavru ,Özgül Koşar ,Zeynep Aydın.

Biriş kadını olan Selin, kendisinden yaşça küçük fotoğrafçı sevgilisi Mertile birlikte yaşamaktadır. İlişkilerinde uzunca bir zamanı geridebırakan ikili, yaz döneminde arabalarıyla güneye gitmeye kararverirler. Çıktıkları bu uzun yolculukta ikili hem ilişkilerini hem dekişiliklerini sorgulayacaktır.

Günümüz Türkiye’siningeleneksel yapısı ve Batı’dan edinilen değerler arasındaki çatışmayıcinsellik, kimlik ve özgürlük gibi kavramların sınırları içindedeğerlendiren film, iki insanın ilişkisini günümüzün kara vebasıiletişimsizlik ve kargaşayla basıl içinden çıkılmaz bir hale geldiğinigözler önüne seriyor.





Güneşi Gördüm Dram Filmi


Bir Mahsun Kırmızı Gül Yapımı “Güneşi Gördüm” Filmini Dvd Kalitesinde full izleyebilirsiniz

Yönetmen: Mahsun Kırmızıgül
Senaryo: Mahsun Kırmızıgül
Müzik: Mahsun Kırmızıgül, Yıldıray Gürgen
Görüntü Yönetmeni: Soykut Turan









Retribution Korku-Gerilim Filmi


Tür : Korku , Gerilim , Heyecan
Yönetmen : Kiyoshi Kurosawa
Oyuncular : Koji Yakusho, Manami Konishi
Slogan:Katili aramak için çok uzaklara gitme!
Konusu:Dedektif Yoshioka boğularak öldürülen genç kırmızı elbiseli bir kadının davasına bakmaktadır. Kadının yüzü çamurla kaplı, midesi ise tuzlu suyla doludur. Çok geçmeden cinayet mahalinde bulunan parmak izleri ve kişisel eşyalar katilin dedektif olduğunu işaret etmeye başlar. Ne zamanki ortaya başka cesetlerde çıkar, dedektif artık kendinden şüphe etmeye başlar.













26 Haziran 2009 Cuma

Dönüşü Olmayan Yol Aksiyon-Gerilim Filmi


Yönetmen : arviz Saghizadeh
Oyuncular :Michael Madsen, David Carradine
Tür :Aksiyon
Orijinal Dili :Eng Türkçe Altyazılı
Yapım Yılı :2009
Ülke :USA









Seks Ve Kahvaltı Dram-Komedi Filmi


imdb puanı : 5.4/10
Yapım : 2007, ABD
Tür : Dram / Komedi / Romantik
Yönetmen : Miles Brandman
Senaryo : Miles Brandman
Oyuncular : Kuno Becker, Eliza Dushku, Macaulay Culkin, Eric Lively, Robert Carradine, Joanna Miles, John Pleshette, Alexis Dziena, Margaret Travolta, Tracie Thoms, Maree Cheatham, Jaime Ray Newman, Anita Gnan, Vincent Jerosa
Yapımcı : Michael Brandman, Andrew Adelson, Chip Diggins
Görüntü Yönetmeni : Mark Schwartzbard
Süre : 1 saat, 21 dk.
Konusu:Yatak odaları bir türlü ısınmayan çiftlerin terapistleri ile olan gırgır ilişkisi anlatılıyor
James (Culkin) ile Heather (Dziena) yirmili yaşlarda bir çifttir. İlişkilerindeki monotonluğa çare olarak farklı cinsel deneyimler yaşamayı planlarlar. Aynı yaşlardaki bir başka çift olan Ellis (Becker) ile Rene (Dushku) de arayış içindedirler. “Sex and Breakfast” gençlerin günümüz büyük şehirlerinde ilişki kurmak ve bu ilişkiyi yürütmekte yaşadıkları zorlukları erotik bir dille ekrana taşıyor.
“Home Alone” serisi filmleriyle ünlenen* bir zamanlar Amerika’nın en tanınmış çocuk yıldızlarından olan 1980 doğumlu Macaulay Culkin* yetişkinlik dönemi filmlerinden biriyle karşımızda. Ünlü aktöre* yine çocuk yaşlarda ünlenen* ardından “Angel” ve “Buffy the Vampire Slayer” TV dizilerindeki Faith rolüyle starlaşan* 2003 tarihli başarılı korku filmi “Wrong Turn”le çıkışını sürdüren Eliza Dushku eşlik ediyor.









 
domain