LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

9 Mart 2011 Çarşamba

Lise Ateşi / Assassination of a High School President İzle

liseatesi Lise Ateşi / Assassination of a High School President İzle

IMDB:6,6

Yapım: 2008 ~ ABD

Tür: Gençlik , Gizem , Komedi , Suç

Yönetmen: Brett Simon

Senaryo: Kevin Jakubowski , Tim Calpin

Yapımcı: Bob Yari , Doug Davison , Roy Lee

Görüntü Yönetmeni: M. David Mullen

Müzik: Daniele Luppi

Süre: 1 saat 35 dk

Oyuncular: Bruce Willis , Mischa Barton , Kathryn Morris , Zach Roerig , Jason Etter


Katolik bir okulda popüler kızlar takımı gazeteciyle beraber SAT sınav sorularını kimin çaldıgını bulmaya çalışırlar. Araştırdıkça da ortada çok büyük bir komplo oldugunu bulacaklardır..



ALTERNATİF


Dikkat ! Bu alternatiften video izlerken belirli bir dakikadan sonra sizden premium üyelik istenecektir.Lütfen bu uyarıyı aldıgınızda modeminizi resetleyiniz ve video oynatıcının araç çubuğu yardımı ile video da nereden kaldıysanız oraya kadar sürükleyiniz.Böylelikle kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain