LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

14 Mart 2011 Pazartesi

Saddamın Askerleri : Kara Güneş


Tür : Dram

Gösterim Tarihi : 1 Mayıs 2009

Yönetmen : Gani Rüzgar Şavata

Senaryo : Gani Rüzgar Şavata

Yapım : 2008, Türkiye / İran / Irak , 100 dk.

Oyuncular Gani Rüzgar Şavata , Tuğba Özay , Yalçın Dümer , Yusuf Özpolat , Güler Işık , Hüseyin Beyaz , Ali Tutal , Ayla Ötük

Konusu: Askerler duygusuzsa ölümle yaşam arasında kendisi aramıyorsa. Emperyalizm faşizm ve siyonizm cilere yandaş olmuşlarsa ve robot değillerse onlar Saddamın Askerleridir! Peşmerge köyülerinde sürekli baskın yaşanıyordur acılar işkenceler yer Kuzey ırak dönem Saddam Huseyin dönemidir. Fakat herşeye rağmen engellenemeyen bir aşk doğar ve yaşatılması için çabalanır.


Alternatif 1







Alternatif 2


novamov izlemek için tıklayın

0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain