LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

20 Şubat 2011 Pazar

Yeşil Yaban Arısı - The Green Hornet - 2010 Aksiyon Filmi Full Online Seyret

Yapım: 2010, ABD
Tür: Aksiyon, Gerilim, Komedi, Suç
Yönetmen: Michel Gondry
Senaryo: Seth Rogen, Evan Goldberg
Yapımcı: Neal H. Moritz, Evan Goldberg
Görüntü Yönetmeni: John Schwartzman
Müzik: Danny Elfman
Süre: 1 saat 59 dk
Vizyon Tarihi: 18 Şubat 2011 (Türkiye)
Oyuncular:Cameron Diaz, Christoph Waltz, Seth Rogen, Edward Furlong, Tom Wilkinson, Jay Chou, Edward James Olmos, Analeigh Tipton, David Harbour, Robert Clotworthy

Konusu

Şehrin en büyük gazetesinin tek varisi olan Britt Reid, playboy hayatı süren, şımarık bir zengin çocuğu profili sergilemektedir. Günün birinde babası aniden ve gizemli bir şekilde ölür. Babasının tüm gücü artık Britt Reid'a aittir.

Britt, şirket çalışanlarından Kato ile birlikte gücünü daha iyi işler yapmak için birleştirir. Gündüzleri bir gazete patronu olan Britt, Green Hornet olarak bilinen maskeli bir süperkahramana dönüşerek suça savaş açacaktır.









Alternatif 2 Altyazılı


Alternatif 3 Altyazılı


Alternatif 4 Altyazılı


0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain