LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

20 Şubat 2011 Pazar

Confucius / Konfiçyus İzle


confucius p Confucius / Konfiçyus İzle


Konfüçyüs / Confucius 2010 Çin / Türkçe Altyazılı


IMDB Puanı: 5.5/10

Tür:Biyografi, Dram

Yönetmen: Mei Hu

Yapımcı: Mei Hu, Sanping Han

Müzik:Cong Su

Oyuncular: Yun-Fat Chow, Xun Zhou, Chen Jianbin, Huang Jiao, Quan Ren

Uzakdoğu felsefesinin atalarından sayılan ve Dünya tarihinin en büyük düşünürlerinden birisi olarak kabul edilen Konfüçyüs’un, yaşamına dair şimdiye kadar çekilmiş ilk ve tek film olan Confucius, büyük düşünürün hayatını, çektiği zorlukları, yaymaya çalıştığı felsefesini, hatta uğraştığı dövüş sanatlarını bile anlatıyor.

Çin’de büyük yankı uyandıran ve kimi kesimlerce eleştiri bombardımanına tutulup; bir yandan da övgüyle söz edilen bir film.






















ALTERNATİF



0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain