LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

20 Şubat 2011 Pazar

Öteki Dünya - Hereafter - 2011 Vizyon Fantastik/Gerilim Filmi Full Online izle





Yapım: 2010, ABD
Tür: Fantastik, Gerilim, Gizem
Yönetmen: Clint Eastwood
Senaryo: Peter Morgan
Yapımcı: Steven Spielberg, Clint Eastwood, Frank Marshall, Kathleen Kennedy, Peter Morgan, Tim Moore, Robert Lorenz
Görüntü Yönetmeni: Tom Stern, Jay Maidment
Müzik: Clint Eastwood
Süre: 2 saat 9 dk
Vizyon Tarihi: 04 Şubat 2011 (Türkiye)
Oyuncular:Matt Damon, Bryce Dallas Howard, Cécile De France, Mylène Jampanoï, Jay Mohr, Derek Jacobi, Thierry Neuvic, Fileena Bahris, Jenifer Lewis, Annette Georgiou, Charlie Holliday, Frankie Mclaren, George Mclaren, John Nielsen, Kelli Shane, Lyndsey Marshal, Marthe Keller, Niamh Cusack, Nikki Harrup, Toni Staniewicz

Konusu

Clint Eastwood'dan doğaüstü güçlerle ilgili bir gerilim filmi...
Amerikalı bir işçi, Fransız bir gazeteci ve Londra'da yaşayan bir öğrenci henüz birbirlerinden haberdar değildir. Ancak onların ortak bir noktası vardır: Ölüm etraflarında kol gezmektedir.








Alternatif 2 Altyazılı

Tıkla izle

Alternatif 3 Altyazılı Div-x

Tıkla izle

Alternatif 4 Altyazılı Div-x

Tıkla izle

0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain