LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

24 Mart 2011 Perşembe

Zamanda Yolculuk İzle (Türkçe Dublaj)


Yapım: 2009 / ABD, İngiltere

Tür: Bilimkurgu, Komedi

Yönetmen: Gareth Carrivick

Senaryo: Jamie Mathieson

Yapımcı: Joe Oppenheimer, Neil Peplow, David M. Thompson

Görüntü Yönetmeni: John Pardue

Müzik: James L. Venable

Süre: 1 saat 23 dk

Oyuncular:Anna Faris, Chris O’dowd, Dario Attanasio, Dean Lennox Kelly, John Warman, John Snowden, Marc Wootton, Neg

Konusu:Gareth Carrivick’in yönettiği (Frequently Asked Questions About Time Travel) filmde; Barda içki içen üç asosyal kafadar, zaman yolculuğu yapacakları konusunda iddiaya girerler ve kendilerini ilginç bir maceranın içinde bulurlar.

İngiltere’de bir pub’da içki içen üç kafadardan Ray, içki almak üzere bara gittiğinde Cassie adında bir kızla tanışır. Cassie, Ray’e bir zaman yolcusu olduğunu, zaman makinesinin vücuduna yerleştirildiğini söyler: Buradaki görevi zaman çatlaklarını onarıp, önemli kişileri ortadan kaldırarak tarihin akışını değiştirmeye çalışan editörleri durdurmaktır. Ray, arkadaşlarının kendisiyle dalga geçtiğini düşünerek kıza inanmaz. Ancak daha sonra olacaklar kızın haklı olduğunu gösterecektir.


Alternatif 1


Videobb izlemek için tıklayın


Alternatif 2


novamov izlemek için tıklayın


Alternatif 3


megavideo izlemek için tıklayın






0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain