LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

19 Şubat 2011 Cumartesi

Ölüm Zinciri – Chain Letter - 2010 Korku-Gerilim Filmi Full Online






Yapım:2010~ ABD
Tür:Gerilim, Korku, Psikolojik
Yönetmeneon Taylor
Oyuncular:Nikki Reed, Betsy Russell, Brad Dourif, Ling Bai, Keith David, Brian Tee, Matt Cohen, Cherilyn Wilson, Noah Segan, Clifton Powell, Michael Bailey Smith, Phil Austin, Roshni Shukla, Andy Arness, Aysha Aubrey, Big Spence, Christina Marie, Cody Kasch, Cory Montgomery, David Zahedian, Eliot Benjamin, Goldie Chan, Jeff Sutherland, Jessica Ritchie, Jonathan Hernandez, Kate Enggren, Kenyon Page, Leslie Goodman, Madison Bauer, Mark S. Allen, Michael J. Pagan, Niki Mcelroy, Patrick St. Esprit, Ryan Calavano, Sheila Ellis, Terrence Evans
Senaryoiana Erwin, Deon Taylor, Michael J. Pagan
Yapımcı:Mark Burg, Chad Cole, Roxanne Avent
Görüntü Yönetmeni:Philip Lee
Müzik:Michael Wandmacher
Filmin Websitesi:chainlettermovie.com
Süre:1 saat 36 dk
Gösterim Tarihi: 12 Kasım 2010 (Türkiye)
Konusu

İnternet üzerinden altı arkadaş birer esrarengiz mail alır.Manyak bir katil e-postalarına,yada cep telefonu mesajlarına girerek bu insanları devamlı rahatsız etmekte onları vahşice öldüreceğini söylemektedir.bu zincirleme mesajların kimden geldiğini öğrenmeye çalışan Jessie Campbell (Nikki Reed)ve arkadaşları aslında bunun bir ölümcül oyun olduğunun ve hepsinin de bu oyunun bir parçası olduğunun farkına varacaklardır.Kurtulabilmeleri nin tek şartı oyunun kurallarına uymak. Arkadaşlık, herhangi bir şeyi ifade eder mi?senin hayatınmı önemli yoksa arkadaşınınkimi.Zinciri kır,ölümden kurtul,artık bir klasik seri haline gelen saw serisinin izinden giden 2010 yapımı sınırları zorlayacak bir korku gerilim filmi.

Alternatif 1 Altyazılı











Alternatif 2 Altyazılı


Alternatif 3 Altyazılı


Alternatif 4 Altyazılı div-x


Alternatif 4 Altyazılı

0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain