LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

19 Şubat 2011 Cumartesi

Taş Yastık - Concrete Pillow - 2007 yerli Dram






Yapım:2007 ~ Türkiye
Tür:Dram, Suç
Yönetmen:Fatih Hacıosmanoğlu
Senaryo:Fatih Hacıosmanoğlu
Yapımcı:Fatih Hacıosmanoğlu
Görüntü Yönetmeni:Hüseyin Türkdönmez, Ercan Özkan
Müzik:Can Tavukçular, Can Çelebi
Süre:1 saat 40 dk
Gösterim Tarihi:15 Ağustos 2008 (Türkiye)
Oyuncular: Suna Selen, Cengiz Bozkurt, Oktay Dener, Ali Savaşçı, Banu Fotocan, Dave Ogren, Fatih Hacıosmanoğlu, Joanne Bellinger,

Konusu


İstanbul'da eski bir kitap ciltleme dükkanı işleten bir ailenin Lodos ve Poyraz adında iki oğlu vardır. Chicago’da çalışmakta olduğu kitapçı dükkanından Hamlet’in bir kopyasının silah tehtidi ile çalınmasının ardından Lodos, İstanbul'daki ailesinin yanına geri döner. Annesine emanet ettiği muhabbet kuşu Şehrazat'ın evin kedisi Hamlet tarafından öldürülmesinin ardından Boğaz’da rüzgar daha sert esmeye başlar.


0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain