LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

1 Mart 2011 Salı

Ölüm Zinciri izle / Chain Letter izle (2010) Türkçe Altyazılı

ölümzinciri Ölüm Zinciri izle / Chain Letter izle  (2010) Türkçe Altyazılı

Ölüm Zinciri izle / Chain Letter izle (2010) Türkçe Altyazılı

Yönetmen: Deon Taylor

Tür: Korku , Suç

Ülke: USA

Süre: 96 Dk.

Oyuncular

Nikki Reed, Brad Dourif, Keith David, Betsy Russell, Ling Bai, Matt Cohen, Brian Tee, Cherilyn Wilson, Noah Segan, Michael Bailey Smith


Bir manyak zincirleme bir elektronik postayı göndermeyi reddeden gençleri vahşice öldürür..Zinciri bölersen ölürsün! Başkasına gönderdin mi? Arkadaşlık senin için bir şey ifade ediyor mu?.. Hani vardır ya bu e-postayı bu yazıyı bilmem kaç kişiye dağıtmassan şu olur dağıtırsan dileğin gerçekleşir işte o hesap.. iyi seyirler dileriz..



0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain