LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

5 Mart 2011 Cumartesi

Pineapple Express 2008 ABD TÜRKÇE DUBLAJ

Pineapple Express Pineapple Express Film İzle

IMDB Puanı: 7.1

Dil:Türkçe Dublaj

Yapım:2008 ~ ABD

Tür:Aksiyon, Komedi, Suç

Yönetmen: David Gordon Green


Hayatı boyunca sadece ot satın almak için gördüğü Saul’a sıradan ziyaretlerinden birini gerçekleştirir.Bu ziyareti sırasında Pineapple Express adlı son derce nadir bir ot satın alan Dale,geri dönüşünde bir cinayete tanık olur.Cinayet mahalinde,paniklemiş ve cebindeki ot paketini düşürmüştür.Saul’un evine geri döndüğünde,bu otun sadece Saul’da olduğunu tüm piyasanın bildiğini ve şimdi ikisinin de peşine düşeceklerini öğrenecektir.Artık bu iki adam şehrin en köklü mafya ailesinin hedefi haline gelmiştir.


Esrar bağımlısı olan Dale otu bittiği için ot satıcısı Saul’u görmek için yanına gider. Saul’dan çok nadir bulunan bir ot türü olan Pineapple Express otunu alan Dale eve geri dönerken bir cinayete şahit olur. O anki telaşla cebindeki otu olay yerinde düşüren Dale olay yerinden kaçar fakat şehirdeki herkez bu otu Saul’un sattığını bilmektedir. Dale bir anda 2 büyük mafya ailesinin hedefi haline gelir.









Alternatif 1

0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain