LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

5 Mart 2011 Cumartesi

Savaşçı – Jade Warrior 2006 TÜRKÇE DUBLAJ

Jade Warrior Savaşçı – Jade Warrior İzle

Tür: Aşk , Fantastik , Savaş

Yönetmen:Antti-jussi Annila

Senaryo:Petri Jokiranta, Antti-jussi Annila, Marko Jatkola, Iiro Küttner

Yapımcı:Tero Kaukomaa, Petri Jokiranta

Süre: 110 dakika


Jade Warrior Oyuncu Kadrosu : Jingchu Zhang, Krista Kosonen,Elle Kull,Hao Dang ve Liansheng Tong.

bir savaşın ortasında yeşeren aşkı anlatıyor. Hem şiddetli dövüş sahneleri hem de tarihe ve mitolojiye ışık tutan film akışında seyirci bir an olsun yerinden kıpırdayamıyor.

Konusu bir Finlandiya efsanesine dayanan filmde olaylar iki farklı zaman aralığında geçiyor. Eski Çin ve şimdiki Finlandiya..


Seyircinin iki zamanda yaşanan mistik olayları çözmesini istemişler.Belki de aşkın zaman ve mekandan özerk olduğu düşüncesi için yapılmış olabilir bütün bunlar..Kung fu filmlerinden hoşlananlar için başarılı bir yapım olduğu su götürmez bir gerçek. Özellikle savaş efektleri ile zenginleştirilen sahneler heyecanı daha da artırıyor filmde.




ALTERNATİF


0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain