LÜTFEN OKU

- Blogda yayınlanan filmlerin tamamı video sunucularından paylaşılmaktadır. - Çok Alternatifli olarak sunulan yayınlarda takılma, donma veya filmin kısa sürede sonlanması playerle alakalı bir sorun olmayıp sayfa yenilediğinizde sorun düzelecektir. - Playerlerde bulunan reklamlar blogumuza ait olmayıp video paylaşım sitelerinindir. Reklamı kapatmak icin (x) işaretli kısma tıklayarak kapatabilirsiniz. - Açılmayan, bozuk linkleri yorum kısmına yazarsanız, filmin linkleri acilen düzeltilecektir. - Yorum, Olumlu eleştiri ve teşekkürlerinizi bekler, iyi seyirler dileriz.

Pages

5 Mart 2011 Cumartesi

The Road / 2009 2010 / Türkçe Altyazılı

theroad1 The Road Film izle


IMDB Puanı: 7.9/10

Yapım:2009 ~ ABD

Tür: Bilim Kurgu, Dram, Gerilim, Macera

Yönetmen:John Hillcoat

Senaryo:Joe Penhall

Senaryo (Kitap):Cormac Mccarthy

Yapımcı:Marc Butan, Nick Wechsler, Paula Mae Schwartz, Todd Wagner, Mark Cuban, Steve Schwartz, Rudd Simmons

Görüntü Yönetmeni:Javier Aguirresarobe

Müzik:Nick Cave, Warren Ellis, Pierre Andre

Süre:1 saat 59 dk

Oyuncular: Charlize Theron, Viggo Mortensen, Guy Pearce, Robert Duvall, Garret Dillahunt



Geçtiğimiz yılların Bestseller (en çok satan) kitaplarından birisi olan The Road romanının beyazperdeye uyarlanmış ve kitabın popülaritesinden geride kalmayacak kalitede bir film. Kıyameti yaşamış bir dünyanın ardından, bir baba ve oğlunun yaşadıkları hayatta kalma mücadelesini anlatıyor.

Kıyamet gününün ardından Amerika’da taş üstünde taş kalmamıştır, hayatta kalanlar için anarşizm tek yaşama olanağıdır ve kimse, nerede olduğunu ne yapması gerektiğini bilemez. Bu karmaşa içerisinde bir baba ve oğul Amerika’yı bir baştan diğerine geçerek çıkış yolu aramaktadır. Ellerinde sadece bir tüfek ve mücadele etmeleri gereken haydutların yanı sıra, sert hava koşulları onları ölüme daha da yaklaştırmaktadır.


1. İzleme Seçeneği


2. İzleme Seçeneği

0 yorum:

Yorum Gönder

 
domain